Име*
Фамилия*
e-mail*
Телефон*
бр. стаи*
Бр. деца
Бр. възрастни*
Други изисквания
Код за сигурност*opal@gbg.bg Facebook

Лятна почивка на море в Слънчев бряг

Хотел Опал
Хотел Опал
Хотел Опал
Хотел Опал
Хотел Опал
Ресторант
Двузвездният хотел  Опал  се намира в красивия и  известен морски курорт Слънчев бряг, само на 200 м. от плажа и на 100 м.от същинския център на курорта. Предлагаме отлични условия за почивка на море в Слънчев бряг.

Хотелът е построен и открит  през 2003-та година и от тогава  успешно работи  с големи международни туристически сайтове  като www. Booking. com. / www.opal-hotel.com както и във Facebook / Instagram, Tripadvisor. През цялото това  време сме били на  едно от водещите  места, според оценката  на  нашите туристи, които високо оценяваме. Хотел Опал е сред централните хотели в Слънчев бряг.

Около хотела са разположени множество ресторанти, магазини, офис сгради, банки, търговски центрове , автобусни спирки, автогара, таксита. Само на няколко минути  от хотела се намира , плажа  ,  с множество заведения . На 350 м. от хотела е разположен   , един от най- големите и красиви  атракциони - Аква парк, където може да прекарате незабравими мигове, преживявания и забавления. 

Стилни стаи са на разположение на нашите клиенти - с елегантен дизайн и съвременно оборудване: климатик, телевизор, телефон, мини-бар. Всичко, което е необходимо, за да нощувате при нас, е да се свържете, или да изпратите запитване за свободни стаи в Слънчев бряг, в хотела, чрез формата за заявки.

Хотелът  разполага с открит басейн със специално обезопасена секция за деца, детски кът, ресторант за гости на хотела, избрали нас за лятна почивка в Слънчев бряг, и за свободна консумация на коктейли  , храни и напитки на нашият ресторант с външен бар до басейна   . Удобствата по време на лятната ваканция в хотел Опал създават приятна атмосфера и комфорт, допълнени от професионалното обслужване, осигурено от персонала.

Непосредствено до хотела се намира автобусна спирка от която може да  се отиде до античният гр.Несебър  , разстоянието до летище Бургас е 25 км.